Резервирајте веднаш

Македонијатурист АД - Скопје

Најдобри локации

КОНФЕРЕНЦИИ

Најдобра организација

СВАДБЕНИ ПРОСЛАВИ

Најдобри услови за свадби

НАСТАНИ

Најголем капацитет

Адреса

Филип Втори бр.5, 1000 Скопје

Телефон

+389 2 3292 731

EMAIL

maktur@makedonijaturist.com.mk

Scroll to top